top of page
  • Writer's pictureMia

Ihana hedelmäsmoothie

Päivitetty: 5. elok. 2020

Yleensä pidän siitä, että ateriassa on purutuntumaa, se jotenkin ei tunnu kunnon aterialta muuten. Tämä smoothie oli kuitenkin niin herkullista, että olin tyytyväinen, iloinen ja täynnä aurinkoenergiaa tämän satsin jälkeen. Smoothie sopii aamupalaksi, välipalaksi ja iltapalaksi, tätä sinun kannattaa kokeilla! Reseptistä tulee kaksi lasillista smoothieta, yleensä juon kaiken itse, mutta jos siltä tuntuu, niin voit jakaa reseptin kahteen. Voit myös tehdä näitä etukäteen ja laittaa pakkaseen (jätä silloin maito, hunaja ja proteiinijauhe pois ja lisää vasta valmistusvaiheessa), mutta smoothie valmistuu kyllä todella nopeasti. Vähän ylikypsät banaanit sopivat smoothieen mainiosti.




1-2 annosta


1 pussi Rainbow -smoothiehedelmiä (pakastealtaasta löytyy)

1 banaani

2 dl maitoa

0,5 mitallinen proteiinijauhetta (esim kaupasta saa Fastin tai Sportlifen erilaisia jauheita, vanilja tai mansikka sopii hyvin)

1 rkl maapähkinävoita

1 rkl chiansiemeniä

2 tl hunajaa

hyppysellinen suolaa


Laita kaikki ainekset pitkävartiseen kulhoon ja surauta sauvasekoittimella paksuksi smoothieksi. Jos laitat banaanin pakkaseen myös, niin tästä tulee lusikalla nautittavaa sorbettia. Kaada kauniiseen lasiin ja nauti!


88 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page